Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Nagy örömmel tölt el, ha szeretnek velem dolgozni. Megosztanék itt néhány gondolatot, amit kaptam.

 

„A legnagyobb lépés talán az önismeret fejlesztése volt. Krisztina nagyon jó emberismerő, tapasztalt a kiválasztásban. Volt egy olyan eset, amikor egy napi standup meetinget megfigyelt (15 perc, 8 fős csapat, mindenki beszélt 1-2 percet), és nagyon pontos jellemzést tudott adni mind az egyes emberekről, mind a csapat dinamikájáról. Azt gondolom, nagyon őszintén lehet vele beszélni – ez ebben a műfajban máshogy aligha működik – nyitott és hiteles. Az együttműködést végig élvezetesnek találtam. Tetszett, hogy olyan témáról is tudtunk szót váltani, ami már messzire vezetett – intellektuálisan (is) élveztem az együttműködést!”
K. Gáborszoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat, vezetői coaching

 

„Számomra a coaching folyamata az életem olyan szakaszában jött, amikor rendkívül fontos volt a támogatás. Az az érdekes, hogy igazán csak megmutattad az irányt, de a munkát nekem kellett elvégeznem. Hihetetlen volt számomra, hogy 20-30 perc elteltével átláttad a dolgokat. Bár csak kb. havonta két órát találkoztunk átlagban, de ez a két óra elegendő volt arra, hogy mindenben fejlődjek. Ez nagy részben a te professzionalizmusodnak volt  köszönhető. A lehetőségekhez mérten a maximumot kihoztad belőlem és megfelelő irányba állítottál. Hálás köszönet érte!”
H. Csabavezetői coaching, szoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat

 

„Kriszta a végtelen lelkesedésével, életszeretetével egy olyan közvetlen légkört biztosított, amiben meg tudtam nyílni és emiatt az első alkalmakkor is már viszonylag mély témákat feszegettünk. Nagyon szerettem az ő saját életéből hozott őszinte példáit. Mindig támogatott az általa motivált, de végül önálló akcióim eredményeinek elismerésével. Nagyon sok elgondolkodtató kérdést illetve az életben hasznos tanácsot kaptam, élveztem a beszélgetések minden percét. Köszönöm Kriszta még 1x!”
K. Ádámvezetői coaching, szoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat

 

„Szeretném megköszönni az elmúlt hónapok közös munkáját, melynek során olyan fejlődést éltem át, mind személyiségben, mint tudatosságban, a gyakorlati tapasztalat során, mint ahogyan egy gyermek halad végig a felnőtté válás útján.”
S. Viktorvezetői coaching, szoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot és foglald le időpontodat az ismerkedő-felfedező beszélgetésre.
Találd meg az utat a „boldogsághoz”.

Kapcsolat