Referenciák

Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Nagy örömmel tölt el, ha szeretnek velem dolgozni. Megosztanék itt néhány gondolatot, amit kaptam.

 

„A legnagyobb lépés talán az önismeret fejlesztése volt. Krisztina nagyon jó emberismerő, tapasztalt a kiválasztásban. Volt egy olyan eset, amikor egy napi standup meetinget megfigyelt (15 perc, 8 fős csapat, mindenki beszélt 1-2 percet), és nagyon pontos jellemzést tudott adni mind az egyes emberekről, mind a csapat dinamikájáról. Azt gondolom, nagyon őszintén lehet vele beszélni – ez ebben a műfajban máshogy aligha működik – nyitott és hiteles. Az együttműködést végig élvezetesnek találtam. Tetszett, hogy olyan témáról is tudtunk szót váltani, ami már messzire vezetett – intellektuálisan (is) élveztem az együttműködést!”
K. Gáborszoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat, vezetői coaching

 

„Számomra a coaching folyamata az életem olyan szakaszában jött, amikor rendkívül fontos volt a támogatás. Az az érdekes, hogy igazán csak megmutattad az irányt, de a munkát nekem kellett elvégeznem. Hihetetlen volt számomra, hogy 20-30 perc elteltével átláttad a dolgokat. Bár csak kb. havonta két órát találkoztunk átlagban, de ez a két óra elegendő volt arra, hogy mindenben fejlődjek. Ez nagy részben a te professzionalizmusodnak volt  köszönhető. A lehetőségekhez mérten a maximumot kihoztad belőlem és megfelelő irányba állítottál. Hálás köszönet érte!”
H. Csabavezetői coaching, szoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat

 

„Kriszta a végtelen lelkesedésével, életszeretetével egy olyan közvetlen légkört biztosított, amiben meg tudtam nyílni és emiatt az első alkalmakkor is már viszonylag mély témákat feszegettünk. Nagyon szerettem az ő saját életéből hozott őszinte példáit. Mindig támogatott az általa motivált, de végül önálló akcióim eredményeinek elismerésével. Nagyon sok elgondolkodtató kérdést illetve az életben hasznos tanácsot kaptam, élveztem a beszélgetések minden percét. Köszönöm Kriszta még 1x!”
K. Ádámvezetői coaching, szoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat

 

„Szeretném megköszönni az elmúlt hónapok közös munkáját, melynek során olyan fejlődést éltem át, mind személyiségben, mint tudatosságban, a gyakorlati tapasztalat során, mint ahogyan egy gyermek halad végig a felnőtté válás útján.”
S. Viktorvezetői coaching, szoftverfejlesztéssel foglalkozó nagyvállalat

Kérlek, vedd fel a kapcsolatot és foglald le időpontodat az ismerkedő-felfedező beszélgetésre.
Találd meg az utat a „boldogsághoz”.

Kapcsolat